Afbetaling af hjemmeside

For de fleste erhvervsdrivende er et godt budget det, hele virksomheden står eller falder med.
Vi ved godt at indkomsten kan svinge, og især for en selvstændig, et mindre firma eller en nyopstartet erhvervsdrivende, kan udgiften til en ny hjemmeside virke uoverskuelig.

Afbetaling af hjemmeside

Vi ved at mange derfor ikke har midlerne til at betale hele deres hjemmeside kontant, i en enkelt rate, og oplever at man ofte vælger den billigere, næstbedste løsning, eller udskyder projektet, i stedet for at fremtidssikre sig med den bedst mulige hjemmeside. Det er, trods alt, din visuelle identitet der skal fremvises for verden – og den vil vi gerne hjælpe dig med.

Derfor tilbyder vi en afbetalingsordning, som kan hjælpe dig og din virksomhed med at holde styr på budgettet, og give dig en fast, månedlig pris, indtil afbetalingen på hjemmesiden er færdig. Det er den mest stabile løsning, som giver dig mulighed for at investere der hvor pengene helst skulle tjene sig hjem igen, og som erhvervsdrivende ved man at spildt tid er penge ud af vinduet. Det skulle vi gerne sikre os imod – og så får du også ro til at investere din tid, der hvor du bruger den bedst.

 

Få budgetsikkerhed

Afbetaling skaber nemlig budgetsikkerhed, og det ved de fleste af vores kunder godt – derfor oplever vi, at op mod 70% af vores kunder takker ja til en afbetalingsordning. Man vælger selv om det skal foregå over 3, 6 eller 12 måneder, og man kan naturligvis altid vælge at betale restancen ud. Desuden foregår betalingen enkelt og praktisk via vores webshop, hvor du bestiller den valgte løsning, og tilmelder et betalingskort. På den måde er du sikret både en ny hjemmeside, og at betalingen kører automatisk indtil restancen er klaret. Og, måske vigtigst, så har du sjælefred, og ro til at koncentrere dig om de ting du er bedst til, imens vi gør det vi er bedst til. Det, synes vi, er smartest – både for dig, og for os.

Kontakt os meget gerne hvis der skulle være nogen spørgsmål, så finder vi i fællesskab frem til det du har mest brug for, og sørger for at tiden bliver brugt på den mest fornuftige måde.

Bestil allerede idag

Afbetaling af hjemmeside
  • Du kan både afbetale vores mellem hjemmesidepakke og vores store hjemmeside pakke. Priserne er følgende:
  • Mellem hjemmesidepakke: FRA - 489 kr md. i 12 mdr.
  • Store hjemmesidepakke: FRA - 949 kr md. i 12 mdr.
  • Bestil her
Afbetaling af webshop
  • Lille webshopspakke: FRA - 489 kr md. i 12 mdr.
  • Mellem webshopspakke: FRA - 649 kr md. i 12 mdr.
  • Stor webshopspakke: FRA - 949 kr md. i 12 mdr.
  • Bestil her