Modtag betalinger direkte på din hjemmeside/webshop

Tilmeld

Tilmeld dig, enten via din kundelogin eller via kundeservice

Underskriv aftale

Du modtager et link, hvori du skal underskrive din aftale

Modtag betalinger

Efter 7-14 dage* kan du nu modtage betalinger.

Har du en hjemmeside eller webshop og står lige og mangler en betalingsløsning til dette formål, så er vi forhandlere af ePay, som er en indløsningsaftale, der betyder, a dine kunder kan handle direkte på din side med et betalingskort, Visa eller Mastercard. Det gør det nemmere for dig og dine kunder, og du vil helt sikkert øge din omsætning i din virksomhed betydeligt, når kunderne kan handle direkte på siden

Der findes mange forskellige betalingsløsninger til hjemmesider, men denne, ePay, er som en af de førende udbydere i Skandinavien, en meget sikker og hurtig måde at gøre det på. sikkerheden går begge veje, og det handler om, at du og din virksomhed er sikret, og at dine kunder trygt kan handle hos dig, uden at der er risiko for hacking eller phishing med mere. Du kan altså tilbyde dine kunder en super god betalingsløsning, uden at det koster dig en formue.

Det er ret nemt at få denne betalingsløsning, og vi hjælper dig naturligvis med opsætningen af den på din side. Det eneste du skal gøre er, at udfylde det dokument som Bambora fremsender til dig, sådan at, dine handelsbetingelser bliver tilpasset dine og din virksomheds forhold. Når du har udfyldt det og underskrevet det, så kan vi begynde at færdiggøre implementeringen på din side, og ikke længe efter, vil du kunne modtage betalinger fra dine kunder. Det er smart, nemt og trygt for både dig og dine kunder.

Når du skal tilpasse handelsbetingelserne til din virksomhed, så kan du benytte vores “skabelon”, som du frit kan downloade og rette i. På den måde bliver det en del lettere for dig. Det er et must, at du har handelsbetingelser for at kunne få en aftale med ePay. Få den helt rigtige betalingsløsning til din hjemmeside, kontakt os for yderligere information, så du hurtigt kan komme i gang med at modtage betalinger fra dine kunder.

Med en ePay betalingsløsning hos os får du:

250 GRATIS betalinger

Modtag op til 250 betalinger på din hjemmeside/webshop hver måned.

GRATIS opsætning

Majority have suffered alteration in some injecte even true generator on the Internet.

49,- for mobilepay

Vi tilkobler en mobilepay løsning for dig, for KUN 49,- ekstra hver måned.

GRATIS support

Vi giver dig gratis support på din epay løsning.

Udbetal/tilbagebetal via din hjemmeside

Vi opsætter din løsning til at du kan udbetale eller tilbagebetale dine transaktioner direkte på din hjemmeside eller webshop.

49,- for abonnements betalinger

Vi kan tilkoble abonnements betalinger for dig på din hjemmeside eller webshop.

Login på din kundeside og tryk på fanen "Tilbud/overslag" for at bestille din løsning