Abonnements vilkår

Følgende vilkår gælder ved oprettelse af B2B abonnements betaling af hjemmeside

B2B – abonnements betalings vilkår

Generelle vilkår for abonnements/afbetalings løsning hos Juicy Webdesign

1.1 Når der bestilles en abonnements/afbetalings løsning hos Juicy Webdesign, så oprettes Webhotel, Domæne under Juicy Webdesigns, webhotel. Således at vi kan har den FULDE adgang og rådighed over webhotellet. Dvs, at såfremt vores abonnements/afbetalings aftale misligholdes, har vi den fulde ret til at nedlægge deres valgte webløsning hos os. Dette er vores garanti for at vores abonnements/afbetalings aftale bliver overholdt.

1.2 Webhotellet bliver bestilt i kundens navn, og vil blive overdraget til kunden. Når den fulde betaling er sket.

2. Betaling

2.1 På Juicy Webdesigns webshop, hvor det er muligt at tilkøbe sig en af de ydelser, som Juicy webdesign tilbyder, kan der betales med, Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB.

2.2 Juicy webdesign tilbyder abonnement/afbetalingsløsning som består af afbetaling af den valgte webløsning. Der kan betales over 3, 6 eller 12 rater (3, 6 eller 12 måneder). Ved køb af hjemmeside på afbetaling/abonnements betaling, kræves det at den ønskede løsning købes via vores webshop (https://juicy-webshop.dk/).

Betalingsmetode:

2.3 Betalingskort

2.3.1 Når der bestilles et abonnement/afbetalingsløsning via vores hjemmeside, og der bruges et betalingskort til at gennemføre betalingen, så bliver beløbet trukket hver måned, automatisk, via det valgte betalingskort der er brugt, ved oprettelsen. OBS der bliver kun fortaget/trukket betalinger for det antal måneder der er valgt som betalingsløsning.

2.3.2 Såfremt at betalingen mislykkedes, så prøver stripe (vores betalings gateway), at fortage betalingen på ny, op til 5 gange over 10 dage. Forsøg på automatisk trækning

  • 12 timer efter oprindelige betalingsforsøg
  • 12 timer efter første forsøg
  • 2 dage efter andet forsøg
  • 3 dage efter tredje forsøg
  • 4 dage efter fjerde forsøg

2.3.3 Efter 10 dages forsøg med automatisk trækning, sættes abonnementet/afbetalingsaftalen i bero, og der vil blive pålagt et rykkergebyr. Der kan pålægges op til 3 rykkergebyrer med 10 dages mellemrum.

Rykker opgøres således: Rykker 1. 100kr Rykker 2. 100kr Rykker 3. 100kr og evt. inkasso varsel.

2.3.4 Såfremt vi stadig ikke er i stand, til at indhente betalingen, så bliver abonnementet/afbetalingsaftalen opsagt, og i værste tilfælde, kan vi gå ind og lukke for den tilhørende hjemmeside.

2.4 Bankoverførsel

2.4.1 Når der bestilles et abonnement/afbetalingsløsning via vores hjemmeside, og der betales via bankoverførsel, skal der betales indenfor 12 timer og derefter afventer vi modtagelsen af betalingen i op til 5 Bank dage.

2.4.2 Såfremt vi ikke har modtaget betalingen efter 5 Bank dage, vil vi kontakte dig, for at høre om du har brug for hjælp til at gennemføre betalingen eller evt. tilmelde dig vores automatiske betalings metode via betalingskort.

2.4.3 Er betalingen stadig ikke modtaget efter 10 dage efter købet, vil der blive pålagt et rykkergebyr. Der kan pålægges op til 3 rykkergebyrer med 10 dages mellemrum.

Rykker opgøres således: Rykker 1. 100kr Rykker 2. 100kr Rykker 3. 100kr og evt. inkasso varsel.

3. Fortrydelse

3.1 Fortrydelse SKAL ske indenfor 7 dage, fra købet er bestilt og gennemført via vores webshop.
3.2 Såfremt kunden ønsker at fortryde sit køb/aftale, opkræves der 25% af det hele beløb der skulle have været afbetalt. Idet at vores arbejde allerede bliver igangsat kort tid efter ordren er modtaget via vores webshop. Herunder gælder; informations opkald til køber, research indenfor kundens branche (bruges til at finde temaer vi vil anbefale), fremsendelse af oplysninger vi skal bruge omkring kunden, herunder; kundens ønsker, webhotel og domæne.

3.1.2 De 25% dækker bla. tabt vores brugte tid og ressourcer vi har brugt nævnt i 3.1.

4. Kontrakt

4.1 Når der vælges abonnements betalingsformen, udarbejdes der en abonnements kontrakt.

Kontrakten indeholder:

  • Underskrifter og underskriftsdato fra begge partner. Ved underskrift indvilliger køber vilkårrene for køb af Juicy Webdesigns abonnements tjeneste
  • Underskrevet kopi af kontrakten til køber.
  • Abonnements vilkår vedlagt købers kopi.