Det er vigtigt du holder din hjemmeside eller webshop opdateret

For at sikre din hjemmeside eller webshop mest muligt mod hackerangreb eller malware (skadeligt software), er det vigtigt at holde sig ajour med nye opdateringer. Dette gør sig gældende for både WordPress, plugins og tema.

Med WordPress, er du hele tiden sikker på at have den seneste softwareversion installeret, da den automatisk opdatere sig selv. Hvad plugins og tema angår – skal disse opdateres manuelt .

At holde tema og plugins opdateret er ligeledes en forudsætning for, at disse kan arbejde sammen med WordPress,. I tilfælde af, at man undlader at installere nye opdateringer, risikere man, at siden går ned.

Vi gør det nemt for dig  at holde din hjemmeside eller webshop opdateret. Her har vi lavet en guide, hvor vi hjælper dig trin for trin.

SÅDAN GØR DU:

  • Log ind på din admin side (dine login oplysninger har du modtaget på mail)
  • Klik på fanen ”Plugins” for at se tilgængelige plugins opdateringer eller klik på fanen ”Udseende” og vælg Temaerfor at se tilgængelige temaopdateringer
  • Ved de plugins eller temaer, hvor der er en tilgængelig opdatering vil der stå:  ”Der er en ny version af (plugin/temanavn) til rådighed”, opdater nu
  • Klik på ”Opdater nu” og afvent bekræftelse om, at plugin/tema er opdateret.

Video vejledning