logo-800x800

Hvem er vi?

Her hos Juicy webdesign producerer vi de bedste løsninger til vores kunder, når det handler om grafisk design, logo, hosting, web, og betalingsløsningen ePay. Det er vores mission, at vores kunder er mere end tilfredse, når vi har leveret det aftalte materiale til dem, og at løsningerne giver kunderne den merværdi som de efterspørger. Vores kunders ønsker og krav er i centrum gennem hele processen, og vi vil hele tiden komme med input eller forslag, som kan optimere løsningerne endnu mere. På den måde opnår vi en synergi-effekt, og samarbejdet bliver fuldendt.

De bedste løsninger

Har du behov for hjælp til enten grafisk design, logo, hosting, web, eller opsætningen af en betalingsløsning, på din hjemmeside, så er vi klar med professionelle eksperter, der har stor erfaring med disse opgaver, og som ikke helmer, før du er helt tilfreds med resultatet. Det er en stab med meget motiverede og dygtige medarbejdere, der gør deres yderste, for at du som kunde får en rigtig god oplevelse, både hvad angår løsninger og suveræn kundeservice.

Kontakt os allerede nu

Det er nemt at komme i kontakt med os, og hvis du allerede nu ved, at du får brug for vores hjælp, så kan du her på hjemmesiden oprette dig som bruger, og derefter oprette en sag eller et spørgsmål, så vender vi hurtigt tilbage med svar. Er det mere komplicerede sager eller større udfordringer du vil have os til at tage os af, så skal du ikke tøve. Vi klarer både de små og store opgaver, og alle til din fulde tilfredshed.

Vi glæder os til at høre fra dig +45 71 99 34 60