Giv dit websites besøgende noget at tage med sig – måske en gratis e-bog eller et smart handout

Dette indhold er sponsoreret

Når man driver en hjemmeside, er det afgørende for dens succes, at der er noget, som gør den interessant for de besøgende. Det kan være en blog med spændende artikler eller et galleri med smukke billeder. Men det kan også være noget helt andet. 

Er du først nu på vej til at opbygge en solid hjemmeside, eller skal du hoste dit site et andet sted, kan du bruge denne her rabatkode for at spare lidt penge i overgangen til enten en helt ny online identitet eller til et nyt webhotel.

For at vende tilbage til at bygge et site, der skaber værdi for den besøgende, så er en af de ting, som man kan tilbyde en gratis e-bog eller et smart handout. Dette kan være med til at skabe loyalitet, fordi folk måske klikker sig ind på din hjemmeside mange gange, for at tilgå det gratis materiale.

Lav en brugervenlig hjemmeside, der er let at navigere

Når man laver en hjemmeside, er det vigtigt at have brugervenligheden i tankerne. Dette gælder både når man designer selve hjemmesiden, men også når man skriver teksten til hjemmesiden.

Sørg for at dit websted er responsivt

Næsten alle danskere har en online tilstedeværelse, selvom ikke alle har en computer. Mange tilgår nettet på deres mobil. Derfor skal du vide noget om responsivt webdesign. Det er design af hjemmesider, der tilpasser sig skærmstørrelsen på den enhed, der viser hjemmesiden. Dette giver brugerne en bedre oplevelse, fordi de ikke behøver at zoome ind og ud for at kunne læse teksten eller se billederne ordentligt. Responsivt webdesign er især vigtigt, når man laver hjemmesider til mobiltelefoner og tablets, men det er naturligvis vigtigt, at din hjemmeside er visuelt appelerende uanset hvilken enhed, man bruger.

Vælg et flot og professionelt webdesign

Når man skal have lavet et professionelt webdesign, så er det vigtigt at man vælger noget der passer til ens virksomhed. Driver man eksempelvis en butik, så er det vigtigt at designet af ens hjemmeside matcher butikken, således at kunderne får den samme oplevelse online så vel som ved at besøge den fysiske butik.

Derudover er det også vigtigt, at man tager højde for sin målgruppe, når man skal have lavet sit webdesign. Hvis man eksempelvis henvender sig til unge mennesker, så bør designet af ens hjemmeside også appellere til denne målgruppe.

Ydermere er det vigtigt, at hjemmesiden loades inden for et vist antal sekunder. Ellers risikerer man, at en bruger klikker videre, før sitet har nået at loade færdigt. Dermed kan man potentielt miste en kunde på langsom hastighed.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *